info: 06 30 47-67-201 | info@meglepkek.hu | címünk: 1095 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház I. em. | nyitva tartás: minden hétköznap 11-17 óra

Betöltés...

Általános Szerződési Feltételek

 A VÁSÁRLÁS FELTÉTELE


A autoselmenyek.hu oldalon történő vásárlás alapfeltétele, hogy a vásárló minden tekintetben elfogadja a jelen üzleti szabályzatban foglalt feltételeket. E feltételek elfogadását jelenti a rendelések feladása a "Fizetés", vagy "Megrendelés" gombra kattintva. A vásárló ezzel egyidejűleg elfogadja, hogy fizetési kötelezettsége keletkezik.
A rendelés elküldése nem minősül írásban megkötött szerződésnek, hanem rendelésnek. Ez a megrendelés akkor válik érvényes szerződéssé, ha visszaigazoltuk megrendelését.
Webáruházunk nyelve magyar a megrendelések ezen a nyelven adhatók le.

FIZETÉSI MÓDOK


Fizetés interneten keresztül: A megrendelt élményt a megrendelés végén azonnal kifizetheted. A biztonságos fizetést a B-Payment Zrt. garantálja. Használhatsz MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron és Amex/American Express kártyát.
Kártyaadataid mindvégig tökéletes biztonságban lesznek a fizetési szolgáltató, a B-Payment 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalán, webáruházunk csak a tranzakció eredményéről kap tájékoztatást. A vásárlás végeztével emailben is visszaigazoljuk a fizetés eredményét, illetve elküldjük az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bankod felé a kártyás fizetést.

Személyesen irodánkban: A megrendelő az interneten leadott rendelés után visszakapott visszaigazolást követően bejön irodánkba és hagyományos módon készpénzzel vagy bankkártyával vásárol. Az interneten leadott rendelés előnye, hogy a visszaigazolt terméket félretesszük, így biztos lehet abban, hogy időközben nem fogy el, szűnik meg, vagy ára nem módosul. Irodánkban 3 munkanapig tudjuk biztosítani a terméke(ke)t.
 
Utánvétellel fizet a termék megérkezésekor: A megrendelt terméket elkészítjük, és a megadott címre futárral küldjük el a számlával együtt. Átvételkor a számlán szereplő, előre egyeztetett összeget az utánvéttel futárnak kifizeti.

 

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK ÉS KÖLTSÉGEK


Átvételi módok, szállítási költségek, országok, ahova szállítunk

Ingyenes átvétel ügyfélszolgálati irodánkban: 1095 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház I. em., minden hétköznap 11-17 között.

Magyarországon belüli szállítási díjak futárszolgálattal
Budapestre: 2 500 Ft
Vidékre: 1 990 Ft

Fizetési módok


Személyes átvétel esetén
ügyfélszolgálatunkon fizethetsz készpénzzel.

Online bankkártyás fizetés
Weboldalunkon választhatod az online bankkártyás fizetési módot. Ha nem Magyarországra kéred a szállítást, csak így tudsz fizetni.

Utánvét
Ha futárszolgálattal kéred a termék kézbesítését, fizethetsz átvételkor is a futárnak készpénzben.
 
Szállítási határidő:
A megrendelt terméke(ke)t 1-5 munkanapon belül szállítjuk, természetesen ettől eltérő szállítási dátumot is tudunk egyeztetni.
 
Kiszállításkor csak sértetlen csomagot vegyen át. Amennyiben bármilyen problémát tapasztal, úgy erről vetessen fel jegyzőkönyvet és a terméket ne vegye át. A csomag átvétele után a hiányosságokra, avagy sérülésre vonatkozóan reklamációt csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az adott termék átvételekor a hiba bizonyíthatóan nem volt kideríthető.

 

GARANCIA ÉS SZAVATOSSÁG


GARANCIA
A Szolgáltatót termékeire vonatkozóan a polgári törvénykönyv és a 151/2003. Korm. rendelet alapján jótállási kötelezettség terheli, amely azt jelenti, hogy a jótállás időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba a termék nem rendeltetésszerű használatára vezethető vissza.
A jótállás időtartama (a jótállási idő) a tényleges teljesítéssel, tehát a terméknek az Ügyfél részére történő átadásával, vagy a termék üzembe helyezésével kezdődik.
Tartós fogyasztási cikknek minősülnek az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Kormányrendelet mellékletében felsorolt termékek, melyekre a jogszabály egy éves kötelező jótállási időtartalmat ír elő.

SZAVATOSSÁG
Fogyasztói szerződés esetében a Polgári Törvénykönyv szerint a jogosult a teljesítés időpontjától számított hat hónapos elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági jogait, fogyasztó szerződés esetében azonban az elévülés időtartama 10 hónap. A jogosult fogyasztói szerződés esetében a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül terjesztheti elő kifogását. Ha az Ügyfél a termék meghibásodása miatt a termék átadásától számított három munkanapon belül érvényesíti csereigényét Szolgáltató köteles a terméket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.

SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE
Az eladó birtokába került mindennemű személyes adatra vonatkozóan az általános adatvédelmi előírások az irányadóak. A személyes adatok felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának megfelelően történik.
Az eladó a vásárlók adatait kizárólag a vásárlás teljesítése, és a vásárlási feltételeinek későbbi bizonyításának érdekében, illetve a látogató által kért hírlevél rendelkezésre bocsátása érdekében tárolja, illetve használja fel.
Adatok átadása harmadik félnek csak és kizárólag abban az esetben fordulhat elő, ha a harmadik fél azt a vásárlás teljesítése érdekében, mint alvállalkozó a vásárlással összefüggő részfeladatának teljesítéséhez elengedhetetlenül szükséges módon fel kell, hogy használja és ebben az esetben is csak és kizárólag azon adatok átadásáról lehet szó, melyek a részfeladat teljesítéséhez elengedhetetlenül szükségesek (például a kiszállítást végző alvállalkozó esetében a szállítási cím és az átvételre jogosult személy nevének megadása). Az esetlegesen alkalmazott alvállalkozókra ugyanúgy kötelező érvényűek az Adatvédelmi törvény előírásai.

A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
Az eladó nem vállal semminemű felelősséget a autoselmenyek.hu internetes oldalhoz való csatlakozás során használt technikai (hardver, szoftver) és vagy kommunikációs (internet) infrastruktúra által okozott hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért függetlenül attól, hogy az a szerver vagy a kliens oldali üzemszerű vagy rendkívüli, nem üzemszerű működésből adódott.
Az eladó fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül bármilyen információt bármikor megváltoztasson (beleértve a jelen üzletszabályzatot is), ami a autoselmenyek.hu oldalon található, így a termékeket, azok leírását, a termékek alap vagy akciós árát. A autoselmenyek.hu internetes oldalon mindennemű információ hozzáférhető, így mindebből adódóan a mindenkori információk nem ismeretéből származó hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért az eladó semmilyen felelősséget nem vállal.

A honlapunkon megjelenő adatokat és információkat törekszünk a lehető legnagyobb gondossággal, többszöri ellenőrzés mellett összeállítani, illetve közölni. Ennek ellenére nem zárható ki annak lehetősége, hogy egyes esetekben szerkesztési vagy más ok folytán téves vagy hiányos adatok kerülnek honlapunkra. Tekintettel arra, hogy a honlapunkon elérhető információk csak tájékoztatásul szolgálnak, az Extrém Élményajándékok Kft. nem vállal felelősséget a honlapon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák teljes pontosságáért és azért, hogy azok az Ön által szándékozott célra történő felhasználásra alkalmasak, így az ezzel kapcsolatos kockázat teljes mértékben Önt terheli.

A rendszerben közölt árak tájékoztató jellegűek. Amennyiben a megrendelt termékek ára eltérne a honlapon szereplő ártól, az Extrém Élményajándékok Kft. a megrendelőt erről elektronikus levélben (email) értesíti. Megrendelő amennyiben az új árat nem fogadja el, díjmentesen visszamondhatja megrendelését.
Megrendelő az internetes lapon megrendelt és házhoz szállított termékeket köteles átvenni és azt kifizetni a vásárlás során vele közölt díjszabás alapján.

ELÁLLÁSI FELTÉTELEK:
A visszaigazolás előtt díjmentesen elállhat vételi szándékától az alábbi módokon:
Telefonon (06/30 476 7201)
E-mail-ben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Személyesen üzletünkben (1095. Budapest, Boráros tér 7 Duna Ház I. em.)
Az Extrém Élményajándékok Kft. az elmaradt teljesítés miatt keletkezett anyagi és erkölcsi kárért felelősséget nem vállal, de a megrendelés előtti állapot visszaállítására törekszik (átutalt díjak visszafizetése).
Az elállás általános szabálya: a vásárló elállási vagy felmondási jogát 14 napon belül gyakorolhatja.

ELÁLLÁSI/FELMONDÁSI JOG
Ön 14 napon belül jogosult indoklás nélkül elállni e szerződéstől. Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát köteles telefonon, személyesen, elektronikus úton vagy postán keresztül jelezni az alábbi elérhetőségek egyikén: Extrém Élményajándékok Kft., 1095 Budapest, Boráros tér 7. 2/1., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 06/30 476 7201.
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

AZ ELÁLLÁS/FELMONDÁS JOGHATÁSAI
Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, kivéve a fuvarozási költségeket. A visszatérítés alkalmával az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terhelheti. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. A termék vásárlása esetén Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.
Minden egyéb kérdésben a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadóak.
Az Extrém Élményajándékok Kft. a felhasználási feltételeket bármikor megváltoztathatja. Erről a már regisztrált felhasználóknak email értesítést küld.

ONLINE FIZETÉSI ADATTOVÁBBÍTÁSI NYILATKOZAT
Elfogadom, hogy az Extrém Élményajándékok Kft. (1095. Budapest Boráros tér 7. Duna Ház I. em.) által a autoselmenyek.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a OTP Mobil Szolgáltató Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

logo shopmanialogo otp

Jogi nyilatkozatok

Kapcsolat

info: 06 30 47-67-201
email: info@autoselmenyek.hu
címünk: Bp., Boráros tér 7. Duna Ház I. em.

Irodánk

Címünk: 1095 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház I. em.
Ügyfélszolgálatunk nyitvatartása:
Hétfő-Péntek: 11:00 - 17:00

meglepkek-logo

MEGLEPKEK.HU @ Minden jog fenntartva 2015