info: 06 30 47-67-201 | info@meglepkek.hu | címünk: 1095 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház I. em. | nyitva tartás: minden hétköznap 11-17 óra

Betöltés...

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok meglepetést vásárolni?

Ennek többféle módja van. Vásárolhat innen, a webáruházunkon keresztül, felveheti a kapcsolatot velünk e-mailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), vagy akár érdeklõdhet telefonon is az ügyfélszolgálatunkon keresztül tel.: 06304767201.

Milyen fizetési lehetõségek vannak?

1. Bankkártya elfogadó rendszer:
Bankkártyás fizetés online rendszerünkön keresztül történik.

2. Banki átutalás
A lent szereplő bankszámlaszámra csak partnereink részére van lehetőség átulásra. Megrendelésekkel kapcsolatban kérjük ne utaljanak megrendelési számra hivatkozva! Amennyiben mégi utalással szeretné rendezni a tételt, keressék fel ügyfélszolgálatunkat. Megértésüket köszönjük!
Bankszámla: OTP Bank: 11709057-21159398

3. Személyesen irodánkban
1095 Bp., Boráros tér 7. Duna Ház I. em. 48-49-es üzlet. H-P 11:00-17:00.

4. Vidékre történő szállítás utánvétellel az ajándék megérkezésekor
A megrendelt ajándékot elkészítjük, és a megadott címre postázzuk. Átvételkor a csekken szereplő, előre egyeztetett összeget a postásnak kell fizetni és ezt a posta visszajuttatja cégünkhöz.
Utánvételes kiküldés Budapesten és Magyarország egész területén + 2.000 Ft.

5. Futárunk kiszállítja az ajándékot Budapesten belül
Ebben az esetben a megrendelő által megadott címre futárunk viszi ki az ajándékot, melynek költsége + 2.500 Ft. Emellett az ajándék anyagi vonzatát is neki kell fizetned.

Hogyan használja fel a Meglepkék a személyes adataimat?

A rendelések igénylése és a vásárlók adatainak tárolása biztonságos szervereken történik. A biztonsági szoftver (SSL) titkosítja az Ön által megadott adatokat, mielõtt azok hozzánk kerülnek. Továbbá, a magyar adatvédelmi törvényeknek megfelelõ biztonsági eljárásokat alkalmazva kezeljük a bizalmas adatokhoz való hozzáférést, és azok harmadik személy számára történõ rendelkezésre bocsátását. Ezáltal meg tudjuk akadályozni az adatokhoz való jogtalan hozzáférést

Átruházhatom az ajándékom másra?

Természetesen lehetõség van az ajándék átruházására. Abban az esetben, ha ön a megrendelõ, a teljesítés ideéig bárkire átruházhatja. További információért hívja ügyfélszolgálatunkat. Tel.: 06304767201.

Milyen esetekben nem kerülhet megrendezésre az élmény?

Sok olyan ajándék van, melyet nagyban befolyásol az idõjárás. Az élmény megrendelése, és az idõpont egyeztetésnél, az ügyfélszolgálatunk információval fog szolgálni, hogy zavartalan lesz e a teljesítés. Ha az idõjárás alkalmatlanra fordulna, mi azt elõre jelezni fogjuk önnek, és közösen megbeszélünk egy alkalmas idõpontot.

Az utalványok beváltási ideje egy idõ után lejár. Addig kell felhasználnom az utalványt?

Az ajándékokon azért szerepel lejárati dátum, mert addig érvényesek. A lejárt utalványokat partnereink nem fogadhatják el, ne próbálja meg náluk felhasználni. Mindenképpen a lejárati időn belül használja fel ajándékát. Erre több hónap áll rendelkezésére, ne várja meg az utolsó pillanatot!

Elvesztettem az utalványt. Lehet pótolni?

A vásárló személyazonosságának igazolásával lehetõség van rá, abban az esetben, ha a beváltás ideje még nem járt le. Az utalvány újragyártásának, illetve újbóli kiszállításának költségei a vásárlót terhelik.

Milyen módon történik az utalványok szállítása?

Az utalványok átvételére személyesen, postai utánvétellel, illetve házhozszállítással van lehetõség. A szállítási költségeket nem tartalmazzák az árak.

A lefoglalt idõponton mégsem érek rá. Lehetõségem van másik idõpontot kérni?

Természetesen lehetõség van rá, a teljesítést megelõzõ 7 napon belül.

Van-e lehetõségem arra, hogy az ajándékom egy másikra cseréljem?

Abban az árkategóriában, melyben az eredeti ajándék volt lehetõség van rá. Ha esetleg magasabb árfekvésűre cserélné, abban az esetben csak a különbséget kell kifizetnie.

logo shopmanialogo otp

Jogi nyilatkozatok

Kapcsolat

info: 06 30 47-67-201
email: info@autoselmenyek.hu
címünk: Bp., Boráros tér 7. Duna Ház I. em.

Irodánk

Címünk: 1095 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház I. em.
Ügyfélszolgálatunk nyitvatartása:
Hétfő-Péntek: 11:00 - 17:00

meglepkek-logo

MEGLEPKEK.HU @ Minden jog fenntartva 2015