info: 06 30 47-67-201 | info@meglepkek.hu | címünk: 1095 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház I. em. | nyitva tartás: minden hétköznap 11-17 óra

Betöltés...

Vevőink véleménye

Evo rally vezetési vélemény

Kedves Meglepkék!
Csatlakozni szeretnék ahhoz a népes táborhoz, akik a meglepetéseikkel, szolgáltatásaitokkal maximálisan meg vannak elégedve!!!  :-)

Már hónapokkal ezelõtt kinéztem a pasimnak egy Subarus rallyvezetést az oldalról születésnapra.
Gyors válasz érkezett a rendelés megerõsítésérõl. Majd sajnos a megbeszélt idõpont mégsem felelt meg nekünk, ezért kértelek benneteket, hogy halasszuk el egy héttel az eseményt. Szintén gyorsan, és kedvesen jött a válasz.

Hogy mégse legyen olyan egyszerû, a nagy nap elõtt jött egy üzenet, miszerint elromlott az autó, és "csak" egy másik kocsi fut majd, ezért eldönthettem hogy szeretném-e a másik autóval levezetni, vagy a megjavított kocsival megyek másik idõpontban, és a kellemetlenségekért kaptunk ajándék +2 kör vezetést!!!

A barátom teljes tudatlanságban  jött le a pályára, és mondhatom nagyon sikerült meglepnünk!!!! Nagyon korrekt, kedves, segítõkész a csapat minden tagja!!!!!

Azóta is nagy élménnyel emlegeti az EVO vezetést!!! Élvezte a vezetést, nagyon dicsérte a navigációt!

Köszönöm nektek , hogy ezt az élményt lehetõvé tettétek a számunkra!!!
Minden nagyon tökéletes volt, teljes mértékben elégedetten távoztunk. ja, és még biztosan találkozunk:-))


:-) Zsuzsanna

Ferrari vezetési vélemény

Sziasztok Fiúk!
A Ferrari tesztvezetés kupont valójában férjem használta fel. Amikor születésnapján átadtam neki,

már attól teljesen elérzékenyült, és mindenkinek elújságolta,hogy micsoda meglepetést kapott tőlem.

Nagyon fel volt dobódva és alig várta, hogy az autóban ülhessen. Elmesélése szerint fantasztikus volt

az egész, igazán maradandó élményt kapott. A tesztvezetés végén annyit mondott: Király volt bébi!

Ezzel mindent el is mondott.

Talán csak azt sajnálta, hogy nem taposhatott bele igazán. Persze ez nem a Ti hibátok, tudom

a körülmények és a szabályok  nem engedték.

Köszönöm még egyszer a lehetőséget, a korrektséget az ő nevében is!

Üdvözlettel:

V. Edina

Ferrari vezetési vélemény

Tisztelt Meglepkék csapata!
Az F430 vezetést születésnapi ajándékként kaptam. Mondhatnám, hogy "nagyon örültem az ajándéknak", de az-az igazság, hogy 40 évesen újra azt az igazi örömet és izgalmat éreztem, mint gyermekkoromban, amikor tényleg valami csuda jót kaptam a szülinapomra. Így nem  egyszerűen örömről volt szó amikor a "Meglepkék" dobozkát kicsomagoltam, hanem ismét gyerekként, önfeledtem gondoltam és vártam arra a pillanatra, hogy döngethessek az olasz kicsikével.

Amikor elérkezett a nagy nap, a szükséges adminisztráció és megbeszélés után végre megtapasztalhattam azt a vezetési élményt, amit ez a kultikus csodaautó tud csak nyújtani.

És mintha ez még nem volna elég, egy A8-as Audi- és egy CLK Mercedes sofőrjének sóvárgó pillantását is sikerült elkapnom, amint a Ferrarival elhaladtam mellettük.

Bár kézzel fogható dolog nem maradt a szülinapi ajándékomból, de abban biztos vagyok, hogy az élmény tovább meg fog maradni bennem, mint az eddigi tárgyi ajándékok a polcomon.

Üdvözlöm a Ferrari-s csapatot, akik kivétel nélkül udvariasak, kedvesek és rugalmasak voltak.

Külön köszönöm az instruktornak, hogy jófejségével, vitalitásával és tanácsaival még élvezetesebbé tette a vezetést.

Remélem, még találkozunk.

Tisztelettel,

K. Péter

Ferrari vezetési vélemény

Kedves Meglepkék csapata!
Szerintem egy életre szóló élményben volt része a fiúnknak a hétvégén, a Ferrari vezetés hihetetlen jól sikerült, egy jó darabig még igen magasan volt az adrenalinja, mintha a föld fölött járt volna!!!! Mivel még csak 20 éves, remélem lesz lehetőségünk máskor is ilyen örömben  részesíteni őt, biztos, hogy keresni fogom még Önöket!
Köszönjük még egyszer!

T. Andrásné

Ferrari vezetési vélemény

Kedves Gergely!
A meglepetés nagyon jól sikerült, felejthetetlen emléket szereztünk a páromnak. Mivel az odaérkezésig sikerült titokban tartani a dolgot, így az elején nem is akarta elhinni, hogy tényleg ő fog Ferrarit vezetni.
Zita nagyon kedves volt végig, teljesen meg voltunk elégedve. Jól döntöttünk, hogy a 2-es csomagot választottuk, a 20 perc vezetés mind az ünnepeltnek mind nekünk pillanatok alatt elröppent.
Csak azt sajnáltuk, hogy videofelvétel nem készülhetett vezetés közben. Jó ötletnek tartanánk, ha a tulajdonos beszereltetne egy belső kamerát és a vezetés is megörökítenék ily módon. Ha lett volna ilyen lehetőség, akkor bármennyi plusz pénzbe került is volna, biztosan kérjük.
Fényképet is küldök majd, de azt mindenképpen egyeztetnem kell a párommal.

Köszönettel:

K. Erika

Ferrari vezetési vélemény

Kedves Meglepkék!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldalatokra, nagyon jók az ötletek rajta. A férjemnek a házassági évfordulónkra Ferrari exkluzív élményvezetést ajándékoztam. Megtörtént a nagy nap. Tudni kell, hogy imád mindent, ami a Ferrarival kapcsolatos. Régi álma volt, hogy vezethessen egy ilyen csodát. Pont az ajándékát megelőző héten, folyamatosan "Ferrarikba botlottunk", hol séta közben, hol az utakon és mindig sóhajtozott a férjem. Magamban már nevettem, gondoltam..."ha tudnád...mi lesz a hétvégén"

Nagyon titkolóztam, a férjem pedig folyamatosan próbálta kitalálni mi lesz a meglepetés, mivel annyit tudott, hogy Siófokra kell leutaznunk, azt hitte, hogy valami romantikus hajókázásra megyünk.
Leérve Siófokra egy "palack postát" adtam neki. A szív alakú levélen ennyi állt: " Ennyi év után is 1 mp alatt felizgatlak.." A szív közepén egy kisebb kihajtható levél volt, benne piros betűkkel csak ennyi: "430"

A férjem teljesen elképedt, annyira izgatott lett, hogy folyamatosan az "Úr Isten, nem vagy normális, ez nem lehet igaz..." szavakat tudta hajtogatni:) Egyből tudta miről van szó.:) Mondtam, hogy eddig piszmogott reggel, de most már sietnünk kellene, hogy időben odaérjünk. Hát annyira odalépett a gázra, hogy belefutottunk egy traffipaxba....

( Várjuk mennyi is lesz a végösszege ennek az ajándéknak)

De amikor odaértünk és meglátta az autókat,  azt mondtam, hogy megérte, hogy láthattam azt az igazi örömöt az arcán. A Ferrari kis csapat nagyon kedves és közvetlen volt. Jött egy barátunk is, aki motoron követte a férjem, hogy vezetés közben levideózza.

Az egész hétvége csodásan sikerült.  Hazaérkezve 2 nap után én nem tudtam szóhoz jutni, amikor a ház elé egy helikoptert rendelt a férjem és vacsorázni vitt egy hajóra. 
Nagyon hálás vagyok, hogy lehetőségünk volt ilyen élményt átélni.

Üdvözlettel: Viktória és Viktor

Ferrari vezetési vélemény

Kedves Lepkék!
Kép sajnos nem készült. :-(Minden flottul ment, semmi probléma nem volt.
Páromnak mindenképpen nagy élmény volt a Ferrari vezetés, annak ellenére is, hogy rutinos autós,- és motoros vezető. Az autó hihetetlen gyorsulása nagy élmény volt számára, azt mondta, hogy "egy Ferrari vezetése felejthetetlen".

Csupán egy "rossz" dolog van, hogy a 40-50 km-es vezetés is max 20-30 perc egy ilyen kaliberű autóval.De mindezek ellenére nagyon örült a lehetőségnek.

Üdvözlettel:
U. Györgyi

Kedves Meglepkék csapata!

Szeretnénk megköszönni a gyors ügyintézést, ügyes szervezést, minden nagyon jól alakult.
A Születésnaposnak gyerekkori álma valósult meg, ami felejthetetlen élményt nyújtott számára.A helyszínen kedvesen fogadtak bennünket, rögtön oda is adták a kocsikulcsot, rövid szakmai instrukciók után kezdetét vette a száguldás. :-)

Az instruktor nem is lehetett volna jobb, biztatta, dicsérte, így az izgalom is hamar elrepült.  És sajnos a vezetés is...... de életre szóló, örök emlék.

Külön öröm volt számomra, hogy egy - két fénykép erejéig én is beülhettem a férjem mellé.Köszönjük szépen Mindenkinek, szuper volt!!!!!

Csatolva néhány fénykép.
üdv,
K. Judit és Attila

Ferrari vezetési vélemény

Kedves Meglepkék!
Nagyon szépen köszönöm, hogy párom 30. születésnapján egy álma válhatott valóra. Kevés férfi életében adatik meg a pillanat, hogy egy ilyen gyönyörű autót vezethessen, de  hála nektek ez most már nem elérhetetlen.

Bízom benne, hogy a következő jeles évfordulóig is meg lesz még a csapat és egy újabb órát tölthetünk valamelyik fényes paripa társaságában. Biztos vagyok benne, hogy feledhetetlen emlékeink egyike fog maradni a szentendrei Ferraris vezetés!

Üdvözlettel,
B. Orsolya

Ferrari vezetési vélemény

A 7-8 km-es Ferrari vezetésre fizettük be születésnapi meglepetésként aput. Nagyon élvezte, igazi maradandó élmény számára.
Amin változtatnék az csak az, hogyha most foglalnám újra az ajándékot, akkor már inkább az eggyel nagyobb 15 km-es túrát adnám neki ajándékba.
A kocsi jó volt, a sofőr sem parázott.

Köszönettel,
B. Bálint

Ferrari vezetési vélemény

Kedves Meglepkék
Az élmény tényleg nehezen felejthető, ajánlani tudom mindenkinek.

A megtehető kör kötött, de egyébként a tempó a vezetőre van bízvaJ Van benne egy kis városi rész és autóút egyaránt, így megérezhető a kocsi ereje. Az Ferrari makulátlan, a kísérő jó fej és nem „parás”, az adminisztráció max. 2 perc.

Üdv,
József

Ferrari vezetési vélemény

Kedves Meglepkék!
A Ferrari vezetés óriási élmény volt a vőlegényemnek, nem minden nap ülhet az ember egy ilyen autóban.
Meglepetésként érte az ajándék, mivel csak Hévízen árultam el, hogy miért is mentünk el oda. Először picit tartott tőle (mert nagy dugó volt a szállodához vezető úton, és eléggé szűk helyen kellett kimennie), de egy rövid eligazítás után könnyedén vezette. A standard körre fizettünk be, és mondanom sem kell, hogy óriási mosollyal szállt ki az autóból!

Szeretném megköszönni Nektek, hogy sikerült olyan meglepetést szerezni, amit egy életre nem felejt el:)

üdv.: Adrienn

Forma 1 vélemény

Elõször azt  szeretném mondani hogy nagyon jól éreztem magam aki még nem ült hasonló versenyautóba és érez az autók iránt valami vonzalmat vagy ha már ült hasonló autóba akkor ezt az érzést szorozza meg tízzel kb ezt éreztem én , aki meg teheti próbálja ki ezt az adrenalin dús érzést nem fogja soha elfelejteni az biztos a versenyautók szerelmeseinek meg azt üzenem hogy felér egy orgazmussal fõleg ha az ember fia ajándékba kapja. ,volt olyan ember a csapatba  aki már 9-ik alkalommal ment ha ez mond valakinek valamit.

Az  a hang az az érzés mikor gyorsul minden tartományban  a G erõ  na meg a fékerõ az leírhatatlan  akinek meg valami köze is van a versenyzéshez annak meg aztán fõleg olyan érzés amire mindig is vágyott egy autótól mint a képzelet remélem hogy a versenyzõtársaim is ki próbálják és én is kipróbálhatom magam legközelebb is ha lesz rá lehetõség.
Elsõ két alkalommal  megakirály volt a harmadik nem sikerült olyan jól ahogy szeretem volna mert elromlott a felvezetõ autó és a F2000 volt a felvezetõ és ez túl lassúnak bizonyult  de azért az sem volt rossz .

Az én véleményem nagyon pozitív  jól éreztem magam de így utólag még lehetne egy kicsit fejleszteni jobbá tenni ezt az egészet hogy legközelebb is akarjam. Egy idõmérés engedmény fotósok videók és egy dvd  én mindezt kapd meg a mûsor  végén hogy maradjon egy kis nézegetnivalód   ha az ember nosztalgiázni akar. Férfiaknak igazi ajándék!

Tudom nem vagyok egy SUMI de azért szeretem volna látni hogy milyen idõt tudok menni és ezeket utólag a diplomára rá írni  a legjobb kört és hogy a csoportból hányadik helyen végeztél.

Köszönettel:
Lukács Ernõ

Forma 1 vélemény

Kedves Meglepkék! 
Nagyon köszönöm hogy segítettetek maradandó élményt szerezni a férjemnek!!!!!!!!!!!!!!!

A Forma 1-es autóvezetés óta FÜLIG ÉR A SZÁJA és egyfolytában áradozik!!!!!!!!!!!!!!
Az egész napos program számunkra hosszú volt, de neki elröppent, hiszen mindig csak azt várta mikor vezethet megint. Számolta mennyivel kell gyorsabban mennie, mit kell másképpen csinálnia.
Még plusz 3 körre is bement, mert nem lehetett lenyugtatni.

Limuzinos vélemény

Tisztelt Meglepkék!
Fantasztikusan éreztük magunkat 4-én este. Hihetetlen élményként éltük át és az egész olyan volt, mint egy mesebeli álom. Mindennel teljes mértékben elégedettek voltunk! A Limuzin gyönyörű volt, a sofőr meg rendkívül kedves, udvarias és közvetlen!

Köszönöm szépen Önöknek!

Limuzinos vélemény

Annyira jól sikerült az egész, és olyan mély élményként éltük át, hogy majd csináltatni szeretnénk magunknak egy kis filmet, bemutatót emlékkén és azt szeretnénk ha az a zene menne alatta, amit a Limuzinban hallgattunk.
Az szeretném kérdezni, hogy megkaphatnám-e azokat a számokat, amik akkor mentek a Limuzinban, vagy a szám címeket?

Köszönettel
Heni

Limuzinos vélemény

Minden tökéletes volt, az limuzin pontosan érkezett, a sofőr nagyon illedelmes volt.
Abszolút profin szervezték az egészet, és köszönjük, nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással.

Azt hiszem ez tényleg egy örök élmény marad az öcsém, és a vendégek számára"

Vagyis minden rendben volt a limuzinnal és köszönjük, üdvözlettel: Sz. Ági

Limuzinos vélemény

Kedves Meglepkék!
Ezúton szeretnénk megköszönni önöknek és a limo sofõrjének, a tegnap esti fuvatozást, a hatalmas meglepetést. A "kislányok" nagyon jól érezték magukat, remekül sikerült a Meglepke. :-)

Ha bármi ilyen ajándékra lesz szükségünk nekünk, vagy az ismerõseinknek , feltétlenül önökhöz fogunk fordulni.

Még egyszer köszönjük,

Üdvözlettel: Kurucz Ágnes

Limuzinos vélemény

Kedves Meglepkék!
Köszönöm a kérdést.
A válaszom egyértelmû igen! 

Maga a meglepetés és a rendezvény is nagyon jól sikerült. Ami pedig az Önök csapatát érinti, nos ebben a tekintetben is csak a legjobb véleményt adhatom.

A limuzin sofõrünk nagyon kedves és korrekt volt, ráadásul segített abban a dologban is, hogy a megfelelõ idõben tovább induljunk a következõ helyszínre.  

Szóval maximális köszönet a segítségükért és az élményért !!


Üdvözlettel, Janzer Andrea

Off-Road vezetés vélemény

Kedves Meglepkék csapat!

Igazán jól sikerült a meglepetés, édesapám még akkor sem gondolta volna, hogy ő vezetheti valamelyik Land Rovert, amikor elénk jöttek (bár ő elejétől fogva nem tudta, hova megyünk). Az pedig minket, kísérőket lepett meg leginkább, hogy mi is kipróbálhattuk, milyen érzés egy ilyen baromi klassz autót vezetni terepen! Külön köszönet azért, hogy végül mindkét autóval elindultunk a túrára, így senki (még Peso nevű kutyusunk) sem maradt ki az élményből! :)
Egyszóval szuper volt!

Üdvözlettel:
Ó. Petra

Subaru rally autós vélemény

Tisztelt Meglepkék !

A hétvégén voltunk Ádándon Subaru Impreza -t vezetni. Fantasztikus volt. A kollégáid precízek és segítőkészek voltak, a pálya az időjárás miatt kellemesen csúszós volt. Egy csodálatos élménnyel lettünk gazdagabbak.
Köszönjük.
C. Tamás

Subaru rally autós vélemény

Kedves Lepkék!

Köszönöm a lehetőséget, nagy élmény volt a számomra! Valamint szeretnék gratulálni a csapatukhoz! Kedves, udvarias, figyelmes, korrekt csapat és a mai világban, ez ritkaság számba megy! Beszéltem a pályán a kollégájával arról hogy mivel én a MAMS bírói kollégiumának vagyok a vezetője, valamint sok Nemzetközi és OB. Motocross versenyt vezetek, ezért ha gondolják és van pl. Molinójuk, több versenyünkön is szívesen  reklámozzuk Önöket és tevékenységüket!! a Nemzetközi versenyekről TV összefoglaló van, és a Neten, sok-sok fotó található.

További sikeres, jó munkát kívánok!

Köszönettel: F. Ferenc

Subaru rally autós vélemény

Kedves Meglepkék!

A férjem kevés dolgot ismer el a világon, de a Subaru teljesítményét azt igen. Amióta csak ismerem, álmai netovábbja egy Subaru STI.
Gondoltam, eljött az ideje, hogy az álom, ha részben is, de valósággá váljon: Subaru és Evo rally-zás.

Aznap „véletlenül” éppen Balatonfüreden ebédeltünk (névnapi ebéd), amikor is kapott egy titokzatos számsort (Subaru paraméterek), ill. egy GPS koordinátát (Ádánd) egy névnapi üdvözlőkártyán.

Természetesen nagyon izgatott lett, azonnal bepötyögte a koordinátákat a GPS-be, és alig várta, hogy közeledjünk a helyszínre. Tulajdonképpen akkor derült ki számára, hogy mi is „vár rá”, amikor megpillantotta a „Rally pálya jobbra” táblát.

Mondanom sem kell, teljesen odavolt. Megcsodálta a járgányokat, és alig várta, hogy a kormányhoz ülhessen.
Látszott az arcán, amikor kiszállt, hogy óriási élményt okozott neki a vezetés. Napokig le volt nyűgözve, és nem győzte megköszönni a nagy élményt.  Azonnal elmesélte mindenkinek, hogy milyen meglepit kapott az ő kedves feleségétől J. Ízelítőül pár gondolata:

„állat volt, a két nagy kedvencemet végre valahára vezethettem (bár Imprezából a 2005-2007-es évjárat volt a legszebb)

leírhatatlan érzés, amit gyorsulnak ezek a járgányok még a murván is (pörög mind a négy kerék, szórja ezerrel a murvát és rombolnak előre…)
a legdurvább, hogy a kis aszfaltos kanyarban, minél keményebben nyomod a gázt, annál könnyebben fordulnak be”

Azt gondolom, ezek a mondatok mindent elmondanak. Kiegészítésként már csak azt tudnám hozzá tenni, hogy mindezeket csillogó szemekkel mesélte.  Nekem pedig az a véleményem, nem utoljára fordultunk meg ezen a pályán…

Köszönöm, hogy a segítségetekkel ilyen nagy élményt és örömet okozhattam a férjemnek.

További jó munkát, és nagyon sok meglepett, boldog ügyfelet kívánok nektek.

Üdvözlettel,

Bernadett (és Béla)

Subaru rally autós vélemény

Kedves Gergely/Kedves Meglepkék

Alább küldöm Tóthék véleményét a programról:

„Sokáig gondolkoztam, hogy mivel lepjem meg a férjemet születésnapjára…aztán rátaláltam a Meglepkék csapat által kínált jobbnál jobb programra. A Subaru WRC vezetés felejthetetlen élmény volt, ez egyértelműen látszott a férjem arcán, amikor kiszállt az autóból……
az egyetlen gond az volt, hogy a 10 kör nem elééééééééééééééééég. Legközelebb kipróbáljuk az EVO-t is.
Csajok, ne gondolkozzatok!!! Lepjétek meg a pasit vagy magatokat egy klassz élménnyel!!! RÁKENDROLL!!!!!!!!!!!”

Subaru rally autós vélemény

T. Kamilla és Gábor

Sziasztok

Nagyon nagy élmény volt a férjemnek a vezetés a Subaruval,szinte minden ismerösének elmesélte és ajánlotta hogy próbálja ki!Nekem is nagyon tetszett az 1 kör amire elvitettek,és biztos hogy még fogunk találkozni szeretnénk kipróbálni a többi autót is
Köszönjük a szép élményt!

F. Attila és Mónika

Subaru rally autós vélemény

Kedves Gergely, kedves Meglepkék!

Szeretném megköszönni a szombati Subaru vezetést Önöknek, életre szóló élményt sikerült szerezni a páromnak. Azóta mindenkinek elmesélte, hogy élete álma vált valóra!!!!
Ráadásul abszolút meglepetésként érte a dolog, csak Ádándon mondtam meg neki, hogy most nagy meglepetésben lesz része a születésnapja alkalmából, és miután a pályán már összerakta a fejében, hogy rally pálya + Subaru, akkor sem mondtam meg neki, hogy ő vezethet, megvártam, míg a fiúk az autó bemutatása után megmondják neki. Így volt a legjobb, nagyon meglepődött és hihetetlen boldog volt!!!!!

Mindennel teljesen meg voltam/voltunk elégedve, a fiúk a pályán nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, a Subaru pedig tényleg egy igazi méregzsák!! :-)
Mindenkinek ajánlani fogom a meglepkek.hu-t, nincs is ennél jobb, mint életre szóló élményt ajándékozni!

Köszönettel:
T. Nóra,
Kecskemétről

Subaru rally autós vélemény

Tisztelt Meglepkék!

Jan. 31.-én vasárnap voltunk az EVO (helyett az Impreza) vezetésen és
csak annyit szeretnék mondani, hogy:
MINDEN KÉPZELETEMET FELÜLMÚLTA a gépezet! Iiiiiszonyat brutális
vadállat az STi!
Vezettem már pár "erõsebb" kocsit (Honda Legend 3.2 V6 207LE, Acura RSX
TypeS 210LE, Acura TL V6 ~280LE, Honda S2000 2.0 240LE...) valamint a
sajátom is egy 160LE-s Civic..., bár ezek "csak" 200LE körül vannak,
de amit ez a kocsi nyújtott mind teljesítményben, mind élményben az
feledhetetlen és orgazmus közeli volt! :)
A mostani kocsim elõtt néztem a régebbi Imprezákat, hogy az lesz, de
végül Honda lett, viszont tuti, hogy a következõ kocsim már tényleg
egy 260-280LE-s Impreza lesz!

Készült pár kép (sajnos nem sok :( ), esetleg, ha akarják/tudják,
nyugodtan kirakhatják a weboldalukra, bár sajnos a fényképezõgépemet
kezelõ kísérõm nincs a toppon a fotózásban, így a jobb pillanatokat
nem sikerült megörökítenie :(

Mégegyszer nagyon köszönöm az élményt, feledhetetlen volt!

Üdvözlettel:
Sz. Miklós

Subaru rally autós vélemény

Köszönjük, nagyon jól sikerült a Subarus meglepetés, sõt kevesebbre számított az ünnepelt, mert õ nem volt minden részletbe beavatva!
Azóta legalább 50 ismerõsének mesélte az élményt, és szervezi, hogy többen is részesei lehessenek a lehetõségnek.
A srácok kedvesek, és nagyon készségesek voltak akik fogadtak minket, és szerencsére az idõjárás is nekünk kedvezetett.  Köszönöm még egyszer! 

Üdvözlettel:
Vári Gabriella

Vezetéstechnika autós vélemény

Üdv. Meglepkék!
Nagyon jó volt főleg a rántó-pados pálya tetszett azon jó lett volna többször végigmenni, és az összes pályát kipróbálni.
Nagyon gyorsan eltelt a délelőtt.
Valószínű még vissza fogok térni a pályára.

Vezetéstechnika autós vélemény

Kedves Meglepkék Csapat!
Szeretném szüleim nevében is megköszönni a kellemes napot 22-én. Nagyon örültünk annak is, hogy az ünnepelten kívül minket is bevontak a programba. Az időjárás is tökéletes volt és Imre, aki külön foglalkozott édesapámmal, nagyon kedves és türelmes volt. Édesapámon látszott, hogy igazán élvezte az egészet az elejétől a végéig.

BMW rally vélemény

Kedves Autoselmenyek.hu Csapata!

Nagyon nehéz az élmény dús programról pár szóban véleményt formálni! Tényleg egy életre szóló, felejthetetlen élményben volt részem!

Remélem lesz lehetőségem a későbbiekben is szörfözni, majd választani a lehetőségek között - az anyagiak függvényében!

Hosszú sorokat is írhatnék az eseményről, de magát az élményt úgy sem tudnám hitelesen visszaadni! Ki kell próbálni!

A lehetőséget és a sikerélményt is köszönöm Önöknek!

Tisztelettel: Tamás

Subaru-Mitsubishi rally vélemény

Sziasztok!

Hatalmas élmény volt, köszönöm!!!

Nem is egy autóval "kellett" mennem 10 kört, hanem 2 autóval is mehettem 5-5 kört. Egyik egy 2002-es Subaru WRX STi volt, a másik pedig egy Mitsubishi EVO IV.

A Subarut kicsit nehézkesebbnek éreztem (nem lomhának), a Mitsu könnyed volt a maga 340 lóerejével!

Nem produkáltam túlzottan látványos keresztbe csúsztatásokat, majd legközelebb! A navigátor kolléga nagyon jó segítség volt, az egész szervezés tetszett, 10es skálán (nem tudok kifogást) 9 pont!

Ami miatt nem 10 az értékelésem, az a kupon ára... Anno 40e ft volt, most már 42.500 nem olcsó mulatság; na de másképp nincs lehetősége az embernek A-csoportos rali autót vezetni...

A másik pedig, hogy a pálya betonos része is olyan poros, hogy nem lehet élvezni magát beton tartását, ugyanúgy csúszkál az autó, mint a murvás részen (majdnem, nah).

Összességében nagyon nagy élmény, legközelebb az Ariel-lel próbálkozom!

Üdv.

Csaba

Mitsubishi rally vélemény

Kedves Autósélmények csapata!

Evo vezetésen voltunk, tehát a rallyzás kategóriába tartozunk .

Nagyon nagy élmény volt, köszönjük szépen, olyannyira, hogy már tervezzük a következőt! Kint a pályán a srácok nagyon jó fejek és segítőkészek voltak.

Köszönjük szépen a Meglepkék csapatának is, és nekik is! Felejthetetlen élmény! És köszi, hogy vagytok! Jók az ötletek!

További jó munkát, és sok sikert!

A legközelebbi találkozásig!

Üdvözlettel: Nóra

BMW rally vélemény

Kedves Autósélmények.hu!

Fiamat 18. születésnapjára fizettük be a rallyzás programra. A pályához való eljutást is sikerült ’álcázni’, így valódi meglepetés volt!

A 10 kör BMW-s rallyzás igazán fantasztikus volt. Az 5. kör után még egy kerékcserét is megtapasztaltunk.

Köszönjük: Krisztina

logo shopmanialogo otp

Jogi nyilatkozatok

Kapcsolat

info: 06 30 47-67-201
email: info@autoselmenyek.hu
címünk: Bp., Boráros tér 7. Duna Ház I. em.

Irodánk

Címünk: 1095 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház I. em.
Ügyfélszolgálatunk nyitvatartása:
Hétfő-Péntek: 11:00 - 17:00

meglepkek-logo

MEGLEPKEK.HU @ Minden jog fenntartva 2015