info: 06 30 47-67-201 | info@meglepkek.hu | címünk: 1095 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház I. em. | nyitva tartás: minden hétköznap 11-17 óra

Betöltés...

Videó galéria

Mustang GT Roush vezetés a Hungaroringen

A Mustang GT Rousht típusához híven 450 lóerővel szaggatja a versenypálya aszfaltját, a V8-as motorral 4,1 másodperc alatt gyorsul 100-ra, és a végsebesség puszta említéséért is büntetne a rendőr.

Lotus Exige vezetés a Hungaroringen

A jól ismert Brit autós tv magazin, a Top Gear szerint a legjobb vezethető sportautó amit valaha összeraktak, azaz a 265 lóerős szörnyeteg gyomrában ülve, kevesebb mint 4 másodperc alatt lőhetünk ki 100 km/h -ás sebességre.

Radical SR5 vezetés a Hungaroringen

A Radical SR5 egy ultrakönnyű és bivalyerős sportautó, ami a Hungaroringra termett.  237 km/h-ás végsebességével szédületes élményt nyújt a vezető ülésben!

Lamborghini Gallardo vezetés a Hungaroringen

Szeretném Neked bemutatni a Lamborghini Gallardo-t! A V10-es „erőmű” gondoskodik a tempóról, az erőről és a valódi szívdobogtató hangról, a lenyűgözően aprólékos kidolgozású, aerodinamikailag 110%-ra húzott, karbonszálas karosszéria pedig a lehengerlő látványról.

BMW M3 vezetés a Hungaroringen

A legendás, BMW M3 versenyautó várja a résztvevőt a boxban ami biztosítja, hogy egy felejthetetlen élményben lehet része az egyedi járgány kormánya mögött.

Lotus Super 7 vezetés a Hungaroringen

Egy legendás caterham versenyautó várja a résztvevőt a boxban ami biztosítja, hogy egy felejthetetlen élményben lehet része az egyedi járgány kormánya mögött.

Porsche 996 vezetés a Hungaroringen

Szerintünk mindenki megérdemelné hogy legalább egyszer kipróbálhasson egy Porschét és átélje milyen vezetni pár kört a versenypályán.

logo shopmanialogo otp

Jogi nyilatkozatok

Kapcsolat

info: 06 30 47-67-201
email: info@autoselmenyek.hu
címünk: Bp., Boráros tér 7. Duna Ház I. em.

Irodánk

Címünk: 1095 Budapest, Boráros tér 7. Duna Ház I. em.
Ügyfélszolgálatunk nyitvatartása:
Hétfő-Péntek: 11:00 - 17:00

meglepkek-logo

MEGLEPKEK.HU @ Minden jog fenntartva 2015